سیبادو
ما را حمایت کنید
 
سیبادو

1.        طبع ترب گرم و خشك است و تخم آن شدتش بیشتر است.

2.        برای تسكین كمر درد از جوشانده برگ ترب به‎صورت ضماد استفاده كنید.

3.        برای قطع اسهال از جوشانده گل‎های آن روزی 3 نصف استكان استفاده كنید.

4.        برای تسكین دردهای سیاتیك له شده ترب را به‎صورت ضماد در محل درد بگذارید.

5.        برای تسكین درد رماتیسم از له شده ترب به‎صورت ضماد استفاده كنید.

6.        ترب تسكین دهنده سرفه است پخته آن را همراه گوشت میل كنید.

7.        ترب هضم كننده غذاست همراه غذا خورده شود.

8.        كسانی كه سرطان معده دارند از دم‎كرده تخم ترب استفاده كنند.

9.        ترب از تخمیر غذا در معده جلوگیری می‎كند و از این رو باعث می‎شود كه خون فاسد نشود.

10.      كسانی كه كم‎خون هستند ترب را در برنامه‎های غذایی خود قرار دهند.

11.     دم‎كرده برگ ترب دفع اخلاط را راحت‎تر می‎كند و مفید است.

12.     آب ترب برای بازكردن انسداد و گرفتگی كبد و طحال مفید است.

13.     كسانی كه درد مفاصل دارند همراه غذا ترب بخورند و ضماد پخته آن را در محل درد بگذارند.

14.     به بچه‎های لاغر و ضعیف همراه غذا كمی ترب بدهید.

15.      مداومت در خوردن ترب باعث روییدن موهای ریخته شده می‎شود.

16.      مالیدن آب ترب بر محل طاسی سر به مدت طولانی باعث روییدن مو می‎شود.

17.     برای گریز حشرات و دفع گزش آن‎ها آب ترب را بر بدن بمالید.

18.     برای رفع آثار ضربه و خون‎مردگی ترب را كوبیده با عسل مخلوط كرده روی پوست بگذارید.

19.     در خوردن ترب نباید زیاد افراط كرد چون دیرهضم است و برای معده ناراحتی ایجاد می‎كند.

20.     ترب بلغم را از بین می‎برد و غذا را هضم می‎كند.

21.     جوشانده ترب برطرف كننده سرماخوردگی می‎باشد.

22.     اسراف در خوردن ترب موجب دل پیچه شده و برای دندان و گلو مضر است

23.     ترب بازكننده عادات ماهانه است. خانم‎ها سعی كنند در دوران عادت كمتر ترب مصرف كنند.

24.     یك روش دیگر برای درمان سرفه: داخل ترب سیاه را به اندازه 2 قاشق غذاخوری خالی نموده و شكر درون آن می‎ریزیم بعد از چند ساعت شیره‎ای درون ترب جمع می‎شود كه برای سرفه مفید می‎باشد. كم‎كم آن شربت یا شیره را می‎خورند.

25.     كسانی كه آسم دارند می‎توانند از روش بالا استفاده كنند البته با احتیاط.

26.     ترب سیاه تسكین دهنده درد سنگ صفرا است.

27.     كسانی كه بیماری گواتر دارند تربچه را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهند.

28.    برای دفع سنگ كلیه مقداری كنجد + چند عدد انجیر را در یك سوم استكان آب ترب و یك سوم استكان آب شلغم خیس نموده در دو مرحله در روز میل شود.

29.   برای تصفیه كلیه ترب را به‎صورت ورقه برش زده سپس مقداری عسل روی آن بریزید در گوشه‎ای بگذارید تا آب آن با عسل جدا گردد، سپس آن آب را بنوشید و یا این كه آب ترب را گرفته یك پنجم لیوان آب ترب و یك قاشق عسل و بقیه را آب مخلوط كرده به 2 نوبت میل شود.

30.     ترب بوی بد دهان را از بین می‎برد به شرط آن كه خوب جویده شود.

31.     برای جلوگیری از سنگ‎های صفراوی خوب است كه در آش‎ها و سوپ‎ها از برگ ترب استفاده شود.

32.   اگر همراه غذا ترب را خوب بجوید گرچه خودش دیرهضم است اما غذا را هضم خواهد كرد و كسانی كه یبوست دارند اگر به این روش ادامه دهند و مقدار ترب را زیادتر بخورند باعث رفع یبوست آنها خواهد شد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





ارسال در تاريخ پنج شنبه 15 فروردين 1392برچسب:, توسط سیبادو